Balkonginglasning

Föreningen beslutade på extrastämman 2020 att det ska finnas möjlighet till inglasning av balkong. Bygglov för inglasning söks i två olika etapper. Har du en balkong ovanför dig och inte bor i ett hörn eller på bottenplan/takplan ingår du i bygglov #1.

Lägenheter med terass, altan eller balkong högst upp ingår i bygglov #2.

Tyvärr så utgår inglasning för balkonger som är placerade i hörn p.g.a. brand och ljusinsläpp samt lägenheter som ligger på lågdelstaket p.g.a. konstruktion.

Är du osäker på vilket bygglov din balkong ingår i så hör av dig till styrelsen på info@skonarenpmasthugget.se. Bygglov #1 är godkänt av SBK och giltigt i 5 år. Bygglov #2 söks just nu.


ÖNSKAR DU INGLASNING?
Ingår din balkong i bygglov #1 inte är inglasad så finns det möjlighet att glasa in den. Föreningen har valt Alulux som entreprenör för inglasningar och tillåter endast inglasning utförd av Alulux.

Vill ni ha en kostnadsfri mätning för att få en offert gällande inglasning till er balkong vänligen maila Alulux på info@alulux.se. Skriv med föreningensnamn, ert namn, adress, lägenhetsnummer, mail och telefonnummer. Alulux kommer sedan att boka en dag/tid med er för att mäta balkongen och ni får en offert att ta ställning till.