Välkomna till årets föreningsstämma

När: Tisdagen den 19/5 kl.18:00
Var: Folkets hus, Olof Palmes plats 3, i lokalen Ellös

Styrelsen önskar bjuda in alla medlemmar i BRF Skonaren på Masthugget till vår ordinarie föreningsstämma. På grund av rådande läge så har vi i år bokat en extra stor lokal och ber er redan nu att hålla avstånd när ni tar plats i lokalen. Är du sjuk, i riskgrupp eller av annan anledning inte borde närvara på plats vill vi upplysa om att din röst kan företrädas av ett ombud. Ombud ska ha med sig fullmakt, namn och lägenhetsnummer på den som ombudet företräder. Önskar du ett ombud under stämman så kan du alltid kontakta oss i styrelsen så hjälper vi dig.  

Inskickade motioner, årsredovisningen och dagordningen har ni fått utdelat i ert postfack. Ni hittar också årsredovisningen digitalt genom att klicka här.

Stämman har utlysts av föreningens styrelse. Vid frågor hör av dig till oss på: info@skonarenpamasthugget.se