Strömavbrott i natt. Glöm inte att ladda telefonen!

Vi påminner om att det inatt mellan kl.01:00-06:00 är ett planerat strömavbrott i samtliga lägenheter och i hela fastigheten.

Under ombyggnationen kommer inte portdörrar att beröras, tagg ska funka. Men om du inte kommer in i porten så vänligen ring styrelsen på numret nedan. Hissarna kommer att köras ner i bottenläge och stängas av kl.22.00. De kommer igång igen på morgonen när arbetet är över kring kl.06:00-07.00.

Att tänka på vid dessa tillfällen är att ha känslig elektronisk utrustning utdraget samt att hålla kyl och frys stängd så mycket som möjligt för att bevara kylan. Om du använder någon utrustning med el nattetid, tillexempel din mobiltelefon, tänk på att ha denna uppladdad innan avbrottet. Samt att på morgonen kontrollera så att strömmen är tillbaka i lägenheten, då de kan hände att jordfelsbrytaren i lägenheten löser ut. Är man bortrest aktuella datum bör någon anhörig komma och kontrollera så strömmen är på i lägenheten eller så kan du höra av dig till styrelsen.

Har du frågor kring avbrottet eller vid akuta ärenden hör av dig till Sandra i Skonarens styrelse på nummer: 072-341 17 03