Från ordförande Anette

Ordföranden Anette tackar för sig efter 2 väldigt intensiva men roliga år. Det har blivit nytt tak, balkonger, återvinningsrum, solceller och snart IMD el och en massa annat som inte syns lika bra. Vi har en väldigt engagerad styrelse och inte minst alla medlemmar som engagerar sig i sitt boende och kommer med synpunkter, förbättringsförslag och hela tiden ser till att vi blir bättre och bättre. Det har varit jättekul att få vara med i arbetet under dessa 2 år men med nytt jobb och mer ansvar så väntar nu andra utmaningar men bo kvar i Göteborgs bästa Brf tänker jag fortsätta göra. Tack så mycket allihopa. 

Den satta styrelsen kommer fortsatt att driva vår förening framåt :
Sandra Svensson (Ordförande) 
Caroline Hjalmarsson
David Nordström 
Fredrik Österlin
Helen Ebrahimi
Mats Sjögren
Maud Wibäck
Nicklas Wallman
Simon Semelin