Till samtliga boende med förråd på Värmlandsgatan 19

Som tidigare informerats blev det stopp i en av Göteborg Kommuns brunn på Värmlandsgatan den 17/6. Detta gjorde att vi drabbades av en akut vattenläcka i samtliga förråd på Värmlandsgatan 19. 

Alla boende behöver gå ner och se över vad som går att rädda i sitt förråd. De saker som Ni önskar åter via försäkring är det viktigt att Ni sparar och själva anmäler till ert eget hemförsäkringsbolag. Eftersom att läckan berodde på en brunn på Göteborg Kommuns mark kan man hänvisa till deras försäkringsbolag, Göta Lejon.  

Läckan har varit ca. 30-40cm och samtliga saker som stått på golvet är förstörda och kommer behöva slängas så att förrådet kan saneras för att motverka bakterietillväxt. Det är viktigt att ni själva går ner och ser över ert förråd och sparar/slänger vad ni önskar. Det finns en container på plats på mellangården där ni själva kan slänga sådant som inte går att rädda.

Har ni inte själva möjlighet att slänga grejerna i förrådet så är det viktigt att ni senast på söndag 28/6 kl.00:00, går ner och låser upp förrådet och lämnar in bifogad medgivande lapp i styrelsens brevlåda. Har du inte själv tömt förrådet så kommer fakturan på tömning att skickas till dig men även denna kan du skicka vidare till ditt hemförsäkringsbolag. Vi förstår att det blir mer omständigt men föreningens försäkring täcker inte lösöre och därför måste det gå denna vägen. 

Finns det något kvar i förråden, och nedan lapp inte inlämnats, kommer sakerna att magasineras. Kostnad för detta kommer faktureras er så får ni ta upp det med ert hemförsäkringsbolag.

Har du inte möjlighet att själv gå ner och se över ditt förråd eller behöver hjälp vänligen hör av dig till info@skonarenpamasthugget.se eller ring/smsa Sandra i Styrelsen på nummer 0723411703.


VAD BEHÖVER NI GÖRA SENAST SÖNDAG 28/6 kl.00:00
Släng vad Ni önskar i containern (med vanliga restriktioner) på mellangården och spara det Ni vill ha åter via hemförsäkringen i er lägenhet.Vill du ha hjälp med tömning?

Öppna upp låset till ditt förråd och fyll i lappen Ni fått i brevlådan rörande godkännande av tömning av förrådet i styrelsens brevlåda.