Vad händer med källarförråden på Värmlandsgatan 19?

Förra veckan fick vi godkänt från en fukttekniker, fukten har nu äntligen torkat ut ur förråden och vi får då också lov att börja åtgärda golven som blivit illa drabbade av läckan. Vi har tagit in offerter på detta och är redo att köra igång! 

Några medlemmar har hört av sig till styrelsen med önskemål om att även se över om vi kan byta förrådsstommarna. Styrelsen beslutade i måndags att plocka in anbud även på detta för att se vad kostnaden blir. Vi förväntas kunna ta ett beslut i slutet av nästa vecka.

Behöver du som är drabbad av läckan hjälp med förvaring tillsvidare och i anslutning till förråden? Vänligen hör då av dig till info@skonarenpamasthugget.se så hjälper vi dig med detta. 

Vi ber igen om ursäkt för besväret och det har dragit ut på tiden under sommaren.