Planerat strömavbrott för inkoppling av laddboxar i garaget

Fredagen den 4 december klockan 00:00-04:00 kommer strömmen att brytas i samtliga lägenheter och i hela fastigheten för installation av laddstationer i garaget. Det kommer att vara helt strömlöst under aktuell tid.

Inga portdörrar kommer att beröras, tagg ska funka. Men om du inte kommer in i porten så vänligen ring styrelsen på numret nedan. Hissarna kommer att köras ner i bottenläge och stängas av kl.23.00 på torsdag kväll. De kommer igång när arbetet är klart kring kl.04:00, fredag morgon.

Att tänka på vid dessa tillfällen är att ha känslig elektronisk utrustning utdraget samt att hålla kyl och frys stängd så mycket som möjligt för att bevara kylan. Om du använder någon utrustning med el nattetid, tillexempel din mobiltelefon, tänk på att ha denna uppladdad innan avbrottet. Samt att på morgonen kontrollera så att strömmen är tillbaka i lägenheten, då de kan hända att jordfelsbrytaren i lägenheten löser ut. Är man bortrest aktuella datum bör någon anhörig komma och kontrollera så strömmen är på i lägenheten eller så kan du höra av dig till styrelsen.

Har du frågor kring avbrottet eller får problem under kvällen så hör av dig till styrelsen på info@skonarenpamasthugget.se eller ring Sandra i styrelsen på nummer: 072-341 17 03