Missa inte! Prylinsamling 17-19 september!

Har du kläder, böcker, glas, porslin eller andra lite mindre föremål som du inte använder längre och tror någon annan kan vara mer intresserad av? Eller är du intresserad av att uppdatera din egen arsenal av prylar? Jakten och Skonaren har i samarbete med Björk & Frihet beställt insamlingskärl för inlämning av ovannämnda prylar.

Behållarna kommer att stå på mellangården från FREDAG eftermiddag den 17 sept. till SÖNDAG eftermiddag den 19 sept. Under natten placeras kärlen inne på våra gårdar.

I kärlen kan du lämna ovannämnda föremål, eller för den delen plocka upp något du själv är intresserad av. Tänk bara på att det ska vara hela och användbara saker. Det som blir kvar åker sedan till Björn & Frihet. Om du vill slänga trasiga saker kommer en stor container för detta två veckor senare.