Taggrensning fortsätter med Andra Långgatan 28

För ökad trygghet i våra fastigheter kommer vi att se över vårt tagg-system och uppdatera alla registrerade nyckeltaggar då vi har märkt att det finns många obehöriga taggar i omlopp. Respektive trappuppgång kommer bli informerade här och via postfacket när man kan registrera om sina taggar.Styrelsen kommer att kontrollera alla avläsningstaggar associerade med lägenheten och de elektroniska låsen som finns i huset och spärra saknade/borttappade taggar från systemet.

Samtliga boende på Andra Långgatan 28 kan få sina taggar uppdaterade i styrelserummet på:
Torsdag den 2 december, mellan kl. 18:00 – 19:00 eller
Söndag den 5 december, mellan kl. 16:00 – 17:00

Observera att ej uppdaterad taggar kommer att rensas ur systemet.

Har du inte möjlighet att komma med taggarna vid ovanstående bokade tider så kontakta
Maud Wibäck på maud.wiback@gmail.com