Information om Corona virus

Vi är i ett speciellt läge. Vi får alla dagligen ny information om Covid-19 och hur det påverkar vårt samhälle och oss själva. Det finns ingen person som har full överblick över det som sker och konsekvenserna av detta är något nytt.

Vi har redan sett att det i vår förening finns en enorm medmänsklighet, som vi uppmuntrar alla att vara en del av. Känner du till att din granne kanske behöver lite extra hjälp så ställ gärna upp med att tillexempel handla.

På grund av Covid-19 så påverkas även våra ombyggnationer och leverantörer flaggar för sjukdom hos sina anställda. Både vi och entreprenörerna gör allt vi kan för att ändå försöka hålla tidsplanen så långt som möjligt men vi vet inte riktigt var detta tar vägen.

Vi hoppas ni alla har förståelse och överseende under denna exceptionella period.