Ställningar sätts upp på Tredje Långgatan

Som ni kanske hört så har det varit en vattenläcka på lågdelstaket ovanför dagiset. Detta behöver åtgärdas och det visade sig att PSAB som gör våra nya fina balkonger har möjlighet att ta sig an detta arbete. Det blev dock med kort varsel och dom kommer att börja bygga ställning ut mot Tredje långgatan (cykelvägen) redan vecka 27. Man kommer dock ta bort så mycket ställningsplan som möjligt så kommer nog inte störa avsevärt.

Tidplanen ser grovt ut enligt nedan:
V.27: Ställning mot Tredje långgatan (cykelvägen)
V.30: Ställning mot dagiset
V.32-42: Borttagning makadam, byte isolering, gjutning betongbalkar, nytt tätskikt.
V.44: Rivning ställning och väderskydd

Inför borttagning av det gamla tätskiktet behöver man bygga ett väderskydd över taket så det inte läcker in ifall det skulle regna. Detta väderskydd kommer påverka er som har lägenhet ut mot lågdelstaket men vi ska försöka hålla det så lågt som möjligt för att inte störa.Vi hoppas ni har förståelse för detta underhållsarbete