Till dig med förråd på Värmlandsgatan 19.

I dag färdigställdes saneringen i förråden och de gemensamma utrymmena på Värmlandsgatan 19. Vi vill verkligen skicka ett stort tack till alla berörda medlemmar som tillsammans har hjälpts åt och burit och slitit för att tömma utrymmet helt innan bakterietillväxten tar vid. Det har varit helt fantastiskt att se grannar som hjälper grannar och vilken härlig sämja vi har i föreningen! 

Vad händer nu? 
Förråden behöver nu torka i en vecka till från att saneringen har gjorts. Efter en vecka kommer en fuktfirma hit för att göra en rapport att fuktvärdena ser OK ut.

Då betonggolvet en gång i tiden har målats har detta också skadats av läckan och färgen har börjat bubbla på vissa ställen eller helt avlägsnats. Vi tar just nu in anbud på att åtgärda golvet medan förråden är tömda. 

Vi hoppas ni har förståelse för att processen tar lite tid. Har du trångt och mycket grejer som står i lägenheten så hör av dig till oss i styrelsen på info@skonarenpamasthugget.se så kan vi se om vi kan hjälpa till med förvaring i fastigheten. Vänligen notera att du har möjlighet att använda hatthyllan som sitter i förrådet, men ställ inga saker på golvet.