Nyårshälsning

Ett på många sätt mycket märkligt år närmar sig nu sitt slut. Ett år som till stor del har kantats av den rådande pandemin men också färdigställande av många av föreningens projekt. 

I början på året fick vi inte bara ett textil kärl i vårt nya återvinningsrum utan också ett helt nytt tak med solpaneler. I mars monterades den första nya balkongdörren till de nya balkongerna och lagom till sommaren stod de flesta av föreningens balkonger klara (även om några uthålligt fick vänta ända till september). I början av sommaren så överlevde vi alla två nätter med strömavbrott när vi installerade IMD-el och upphandlade ett gemensamt elavtal. Lagom till midsommar drabbades förråden på Värmlandsgatan 19 av en akut avloppsläcka från kommunens brunn. Tack igen till alla medlemmar som hjälptes åt under denna tuffa tid. Slutet gott, allting gott och förrådet renoverades helt och vi hoppas kunna gå vidare och även renovera övriga av föreningens förråd. 

Vi satte in luftrenare och flugfångare i stora soprummet för att minska lukten vid sopnedkasten, radonmätningen gjordes utan anmärkning och Anticimex sanerade alla tvättstugor och trappuppgångar. Coop flyttade in i gamla Netto butiken och läckan på lågdelstaket åtgärdades med ett nytt tätskikt samtidigt som 30st laddstolpar installerades i garaget och innergården fick en liten uppfräschning. 

Slutligen vill vi också tacka alla hjälpsamma medlemmar för att ni alla haft möjlighet att släppa in Energi och Miljöteknik så att de har kunnat åtgärda värmeregleringen i fastigheten! 

Nu välkomnar vi år 2021 med förhoppning om friskare tider och mer spännande projekt i föreningen! 

Styrelsen önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 

Tveka inte heller att höra av dig till oss med dina tankar och ideér på info@skonarenpamasthugget.se