Meddelande kring balkonginglasning – Alulux

Hej alla, vänligen se nedan meddelande från vår balkonginglasnings leverantör:

Hej alla beställare balkonginglasningar brf skonaren, äntligen så har vi bollen i rullning.
Vi har nu beställt alla balkonginglasningar för denna omgång och vi har nu fått bekräftelse Från fabriken att de ligger mottaget för att sedan gå in i produktions-kö.


Normal leveranstid är ca 3 månader + julledigheten, så någonstans preliminärt i februari Så anländer den första leveransen. Observera att leveransen avser projektstart och vi monterar löpande, dvs någon får först och någon får sist helt enkelt. Vi kommer få 3-4 leveranser till er förening pga begränsad plats. Normalt så monterar vi 1 inglasning per dag i snitt och det betyder då att denna delen kommer ta 2-3 månader innan sista balkong är monterad.

I nuläget så vet vi absolut inte vilka som kommer först eller sist eller i mitten, Allt skickas in samtidigt för produktion helt oberoende vem som svarade ja först eller sist. Det är så mängdrabatten funkar som ni alla har tagit del av.

När det väl är dags för montage kommer vi förmedla ungefärlig vecka när ni ska ha er dörr i serviceläge eller göra er tillgängliga, vi försöker att inte göra avsteg från plan och har ni inte möjlighet att ha dörren i serviceläge eller vara tillgängliga så lägger vi den balkongen vanligen sist i objektet eller delmomentet.

Jag har flera mail där ni önskar solskydd och det kommer en offert på detta framåt där Vi kommer ha ett tillägg på offert nr 1 med tillägg solskydd. Jag har medvetet inte fokuserat där utom prioritet är att jaga de kunder som inte svarat eller inte fått offert etc för att kunna lägga beställning.

Vi kommer också nu kunna fokusera mer på bygglov 2 där takbalkongerna Ska ansökas för lov från kommunen. Som jag tidigare flaggat för så är det en svårare process Framför allt pga trä som är taket som gör att det teoretiskt kan brinna emellan brandceller.

Mer information kommer löpande när vi har något matnyttigt till er att förmedla, det är alltså ingen planerad ordning och vi vet inte vilken trappuppgång som kommer först. Allt gott!